Tanning producten

Het luxueuze merk Azure Tan biedt niet zomaar sunless tanning producten aan, maar focust op huidverzorging die je huid stralend zal maken. Elk ingrediënt in de tanning producten heeft een specifieke rol bij het behandelen van huidproblemen, terwijl het je een natuurlijk ogende teint geeft. De Azure experts beoordelen alle grondstoffen en het productieproces om ervoor te zorgen dat alleen de veiligste en milieuvriendelijkste ingrediënten in hun formules worden gebruikt. Geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, formaldehyde, styreen & styreenoxide of ftalaten. De producten zijn 100% vegan, werden niet op dieren uitgetest en zijn volledig cruelty free.

Azure Tan Self Tan Mousse is een kleurcorrigerende zelfbruiner met huidverzorgingsvoordelen, om tekenen van veroudering te helpen bestrijden en de huid gehydrateerd en gevoed te houden.

De violet kleurbasis neutraliseert gele/gouden ondertonen voor een rijke bruine kleur. De groene kleurbasis neutraliseert roze/rode ondertonen voor een olijfbruine kleur.