Hallo, ik ben Anke Meulewaeter, oprichtster en eigenaar van AMable Nails & Beauty.


Jaren geleden raakte ik gefascineerd door kunstnagels en alles wat daarmee samenhangt. Het begon als hobby met het verzorgen van mijn eigen nagels en die van mijn mama. Die hobby begon al snel uit de hand te lopen en ik besloot me in te schrijven voor mijn eerste opleidingen. De hobby werd een passie, de passie werd een droom die begin 2017 in vervulling ging: mijn eigen nagelstudio ‘AMable Nails’.


‘AMable’ is het resultaat van een lange zoektocht. Toen ik mijn zaak startte wou ik een naam vinden die begon met mijn initialen, AM. Na veel brainstormen kwam ik uit bij ‘amable’. Het is een Spaans woord dat ‘lieflijke, beeldschoon’ betekent. Toepasselijk dus voor wat ik doe! De eerste 2 letters staan in hoofdletters om mijn initialen duidelijk naar voor te laten komen.


Door mijn constante bijscholing heb ik reeds verschillende certificaten op zak van binnen- en buitenlandse docenten. Bovendien heb ik reeds aan enkele wedstrijden deelgenomen waardoor mijn passie steeds weer aangewakkerd wordt…


Sinds 2021 mag ik mezelf ‘Abstract® Ambassador’ heten, een titel waar ik erg trots op ben! Abstract® Professional Products is het merk dat ik gebruik om uw nagels te verzorgen. Een innoverend Belgisch merk dat bovendien reeds meermaals de Readers’ Choice Awards won! Abstract® werd ontwikkeld door Sofie Devlieger, internationaal docente en meervoudig wereldkampioene nagelstyling.

 

Mag ik u binnenkort ook verwelkomen? Neem dan gerust contact met me op of boek uw afspraak online.

Tot dan!

Anke

nagelstudio Kluisbergen