AMable

Kunstnagels (Abstract Professional Products)

Gellak (‘gelish’) combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Onder de gellak wordt standaard een laag rubberbase gel geplaatst. Dit is een flexibele gel die de nagels verstevigen en oneffenheden in de nagels camoufleert.

TIP: Gellak is ook uitermate geschikt voor de voeten. U geniet tot 8 weken van mooie gelakte teennagels!

Gelnagels zijn ideaal voor het verstevigen en verlengen van de nagels. Bij het verstevigen wordt de gel alleen aangebracht op de natuurlijke nagels, bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

Na max. 4 weken zijn de kunstnagels zo ver uitgegroeid dat een bijwerking noodzakelijk is. De oude gel wordt vervangen door een nieuwe laag die weer mooi aansluit op de nagelriemen.

Wimperlifting (Lash Lift Brow)

Wimperlifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimperharen gelift, gekruld en geverfd worden. Zonder gebruik van krultangen, mascara of wimperextensions.

Deze behandeling is razend populair, kan op elk type wimpers worden toegepast en kent een duurzaamheid van 6 à 9 weken. Het is een geweldig alternatief voor wie geen extensions wil/kan dragen of voor wie zijn wimpers niet langer wil beschadigen door de wimperkruller.

Cosmetische pedicure (Footlogix)

Een cosmetische pedicure is een weldaad voor uw voeten en werkt enorm relaxerend, absoluut geen overbodige luxe dus!

Elke dag dragen onze voeten ons lichaam en leggen ze tientallen kilometers af in gesloten schoenen. Daarom is het heel belangrijk om ze met veel zorg en liefde te behandelen!

Een cosmetische pedicure omvat:

Voor een optimale verzorging van de voeten, is het aan te raden om deze behandeling elke 6 weken te herhalen. Mocht er tijdens de behandeling iets afwijkends worden opgemerkt, kunt u worden doorverwezen naar een medische pedicure of dermatoloog.

TIP: Laat je teennagels ook stralen door ze te voorzien van een mooi gellak kleurtje! De gellak blijft gemakkelijk tot 8 weken houdbaar. Ideaal dus voor wanneer u op vakantie vertrekt of gewoon omdat het netjes en verzorgd oogt.

Suikerontharing (Royx Pro)

Suikerontharing is een zachte, effectieve en veilige methode om te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel tegen pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet u van een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid.

Een suikerontharing doet meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een natuurlijke peeling van de huid. Suiker maakt daarenboven de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Deze methode is dus geschikt voor alle huid- en haartypes!

Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei, de haren komen namelijk elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen!

Salonregels

Bedankt voor uw begrip!

Vuntestraat 11

9690 Kluisbergen


BTW: BE0667949225