Wimperextensions

Wimperextensions zorgen ervoor dat de natuurlijke wimpers er langer en voller uitzien. Hierdoor krijgt u een open, glamoureuze blik. Tijdens deze behandeling worden uw eigen wimpers voorzien van een ‘extension’. Dit is een kunstwimper die varieert in krul, kleur, dikte en lengte, naargelang het gewenste effect. 

Deze behandeling kan op elk type wimpers worden toegepast en kent een duurzaamheid van 4 à 6 weken, afhankelijk van de groeicyclus. Aangezien onze wimpers zich ongeveer om de 9 weken vernieuwen, zal de kunstwimper uiteindelijk uitvallen. Naargelang uw groeicyclus kunnen de wimpers worden bijgewerkt na 2, 3 of 4 weken. 

U heeft de keuze uit 3 soorten extensions: one by one, volume en hybride.

One by one

bij deze techniek wordt er per wimper 1 extension geplaatst, vandaar de naam ‘one by one’. Dit geeft een naturel effect.

Volume

bij de ‘volume’ techniek worden er per wimper meerdere extensions geplaatst in de vorm van een waaiertje. Dit geeft een volumineus effect. 

Hybride

de ‘hybride’ techniek is een combinatie van ‘one by one’ en ‘volume’. Er wordt afwisselend per wimper 1 extension en 1 waaiertje geplaatst. Dit geeft een naturel, maar toch vol effect.

Wimperextensions
Ony by One nieuwe set* €80
One by One bijwerking na 3 weken €35
One by One bijwerking na 4 weken €45
Hybrid nieuwe set* €95
Hybrid bijwerking na 3 weken €40
Hybrid bijwerking na 4 weken €50
Volume nieuwe set* €110
Volume bijwerking na 3 weken €40
Volume bijwerking na 4 weken €50
* inclusief verzorgingskit voor thuis