Permanente ontharing

Wenst u definitief komaf te maken met ongewenste haartjes? Kies dan voor laserontharing. Dit is een veilige, betrouwbare én pijnloze manier om voorgoed van die vervelende haartjes af te zijn. 

Hoe werkt Milesman Compact Laserontharing?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze is zo gekoeld dat u geen pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. 

Het haar kent 3 groeifases, enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat.

Met deze nieuwste Milesman Compact diode laser kunnen we alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartjes behandelen. Met uitzondering van witte haren met minder dan 10% pigment. Deze techniek laat ons ook toe gans het jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop en de heel erg korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.

Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam.

Er is echter een uitzondering: haren met minder dan 10% pigment of heel fijne donshaartjes reageren niet op de laser.

Wat na de lasersessie?

Direct na het laseren kan de huid lichtjes rood worden, dat is een geheel normale reactie en verdwijnt heel snel. U kan direct uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Na de lasersessie komt u best een week niet in de felle zon, of gebruikt u een sunblock.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de volgende laserdata te kennen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door PeachSkin Laserontharing, de laserspecialiste komt om de 6 weken naar het salon!

Permanente ontharing
Bovenlip of kin €60
Hals €70
Décolleté €60
Jukbeenderen €75
Wenkbrauwen €60
Bikini (sliprand) €110
Bikini Brazilian €140
Bikini volledig €170
Tepelhof €55
Navellijn €60
Oksels €95
Armen €110
Onderbenen en knie €200
Bovenbenen achter €110
Bovenbenen €190
Volledige benen (incl. tenen) €320
Voetrug en tenen €30
De prijzen voor laserontharing zijn per zone en per beurt. Na 8 betalende beurten krijgt u 2 controlebeurten gratis (binnen de 24 maanden). Vanaf de 11e beurt: 50% van de geldende tarieven.
2 zones: -15%
3 zones: - 20%
+3 zones: -25%