Permanente make-up

We zien er allemaal graag stralend uit, op élk moment van de dag. Maar tegenwoordig mag dit niet teveel van onze tijd in beslag nemen, want die hebben we meestal niet. Met permanente make-up (PMU) bent u zo klaar, waar u ook heen gaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos, een eyeliner, een volledige oogcontour, wenkbrauwen, lippigmentatie,… 

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een make-up die perfect blijft zitten voor lange tijd. Uw permanente make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit!

Bovendien bevat elke behandeling een gratis nazorg, tot 6 maanden na de plaatsing.

Is het plaatsen van permanente make-up pijnloos?

Nee, het is niet geheel pijnloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Door middel van een verdovende crème kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Hoe worden kleur en vorm bepaald?

Deze worden bepaald voor de start van de behandeling en zijn afhankelijk van uw huid, kleur ogen en haarkleur. Aan de hand van uw ‘kleurentype’ kiezen we het kleur. Dit is de eerste dagen aanzienlijk donkerder dan het eindresultaat. De kleur neemt ca. 40% in intensiteit af binnen de week.

Hoe lang blijft de make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up 2 tot 5 jaar aanwezig. De intensiteit kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon en heeft onder meer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht.

Is het veilig?

Ja, er wordt uitsluitend volgens de normen van de strenge hygiëne- en arbeidsomstandigheden gewerkt! Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, die na de behandeling vernietigd wordt.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact  op om een datum vast te leggen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Salon Linde. 

Permanente make-up
Wenkbrauwen €325
Deepliner boven €195
Deepliner onder €175
Eyeliner boven €250
XXL eyeliner met wing €300
Schaduw eyeliner €300
Lippen €425