Gelaatsverzorging

Een verzorgd gelaat is even belangrijk als verzorgde handen en een verzorgd lichaam. Onze gelaatsverzorgingen bieden u de perfecte combinatie tussen verzorging en ontspanning.

Als huidcoach met 20 jaar ervaring en een nauwe samenwerking met een plastisch chirurg bent u bij Lov'Elly Skin in goede handen. Dit huidverbeteringsgamma wordt ontwikkeld in een Belgisch medisch labo met oog op de beste resultaten.

Elke verzorging start met een persoonlijke huidanalyse. Hierbij wordt uw huid onder de loep genomen en eventuele problemen besproken. Daarna volgt een aangepaste verzorging en wordt er vrijblijvend een individueel programma opgesteld.

Dankzij innovatieve technologieën, hoog gedoseerde huideigen werkstoffen en wetenschappelijk onderbouwde studies draagt Lov'Elly Skin het label “Cosmeceutical”. De producten zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. 

Samen met de ondersteuning van uw huidcoach worden de beste resultaten van thuis uit bekomen. Lov'elly Skin is samengesteld om alle huidtypes een doelgerichte verzorging te kunnen bieden:

  • De onzuivere huid met een vale teint, comedonen en acné
  • De gevoelige, droge en reactieve huid
  • De vermoeide, doffe huid met pigmentvlekken
  • De rijpere huid met fijne lijntjes en huidverslapping

Bij elke behandeling wordt gebruik gemaakt van aan uw huidtype aangepaste producten, eventueel met ultrasone apparatuur en LED-therapie. Samen zorgen we voor uw huid!

Verzorging 1: Peeling + LED (1u – € 85)

  • Afhankelijk van uw huidtype wordt een salicyl-, glycol- of amandelpeeling toegepast. Vervolgens zorgen we voor huidverbetering d.m.v. LED-therapie. Rood of blauw LED-licht zorgt voor huidvernieuwing, elasticiteit en een zuiverend effect.

Verzorging 2: Peeling + LED + masker (1u15 – € 95)

  • Idem als verzorging 1, maar aangevuld met een masker op basis van hyaluron, vitamine C of glycol, voor een extra diepe werking.

Verzorging 3: Gelaatsbehandeling + ultrasone + LED (1u30 – € 119)

  • Een gelaatsverzorging met ultrasoon toestel die de actieve ingrediënten dieper laat indringen in de huid. Hierdoor wordt de huid strakker en lijntjes minder diep. Gevolgd door de stimulerende werking van LED-therapie.

Verzorging 4: Amandelpeeling + ultrasone + LED (1u30 – € 119)

  • Idem als verzorging 3, maar met een amandelpeeling die zorgt voor een stralende huid.

Verzorging 5: Acnébehandeling + LED (1u – € 69)

  • Een sterk zuiverende behandeling voor de doffe acnéhuid, gevolgd door LED-therapie. Deze behandeling resulteert in een gladde, fris ogende huid.
Gelaatsverzorging
Peeling + led (1u) €85
Peeling + led + masker (1u15) €95
Gelaatsbehandeling + ultrasoon + led (1u30) €119
Amandelpeeling + ultrasoon + led (1u30) €119
Acnébehandeling (1u) €69